Okul Müdürümüzün Ara Tatil ile ilgili açıklaması

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler,

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1. Dönemini bitirmiş bulunmaktayız. Öncelikle cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün gösterdiği hedeflerin eğitim yoluyla gerçekleşebileceği gerçeğini daima diri tutan değerli öğretmenlerime vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmayınız ki eğitim, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürür. Elinizdeki cevheri gerektiği gibi işleyerek verdiğiniz emekler asla boşa gitmeyecektir.Sevgili öğrencilerim, bugün alınan karneler sizlerin bir dönem boyunca okul yaşantınızda göstermiş olduğunuz performansın değerlendirmesi olacaktır. Dinlenmeyi hak ettiğiniz tatilinizde başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olmanın vazgeçilmez olduğunu unutmayınız.Kıymetli veliler, karneler çocuklarımızın nasıl biri olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgeler olduğunu unutmayarak, bu bilinçle çocuklarımızın özgüvenini yitirmeden her türlü problemlerini aile sıcaklığı içinde çözmenizi arzuluyorum.

Bu vesileyle tüm öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize, velilerimize mutlu ve sağlıklı günler temenni ediyorum.

Ziyattin ELDEMİR

Okul Müdürü

NOT : Karne törenimiz 19.01.2024 tarihinde saat 09.15'te yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

18.01.2024 1052