İstanbul Ticaret Odası Beylikdüzü OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: İstanbul Ticaret Odası Beylikdüzü OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini tüm paydaşlarının katılımıyla öncelikli tercih edilen demokrat, katılımcı, paylaşımcı, toplumsal değer ve sorumlara duyarlı gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adında söz ettiren, en iyi eğitimi vererek ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren ve alanlarının belirlenmesiyle dalında mesleki eğitimle donatılmış ülke üretimine ve ekonomisine fayda sağlayacak kalifiye eleman yetiştiren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmektir.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, ülkesine,milletine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. İstanbul Ticaret Odası Beylikdüzü Osb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu ilkeden hareketle onları hem milli hem de çağdaş değerlerle donatılmış, öz güveni gelişmiş, sosyal kişilikli ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-17.00